Vapaudu voimaasi – jooga- ja hyvinvointiretriitti
Keväällä 2024

Tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle tunnelmalliselle HALI hideaway -maatilalle Karjaalle, kauniin luonnon keskelle. Lempeä jooga ja liike, äänimaljojen uudistava sointi sekä oivalluttavat mielen taitojen harjoitukset lataavat sinuun voimaa ja luottamusta. Viikonloppuna saat nauttia maittavasta kokin tekemästä kasvis- ja kalaruoasta. Halutessasi voit tutustua maatilan kiltteihin ja rapsuteltaviin rescue-hevosiin, vuohiin, kanoihin ja lampaisiin.  

Tule mukaan kokemaan joogan avaava ja palauttava hengitys ja liike – pehmeys ja sallivuus. Mitä sinun kehosi kaipaa juuri nyt? Carita ohjaa retriitillä lempeästi vahvistavaa flowjoogaa ja lepoon rauhoittavaa yinjoogaa. Harjoitus sopii sekä joogaan hiljattain tutustuneille että kokeneille joogeille.

Koet retriitillä myös syvärentouttavan ja uudistavan äänimaljarentoutuksen. Tiibetiläiset äänimaljat, gongi, ääniraudat ja koshikellot soivat värähdellen. Viltin alla leväten lataat kehoosi, mieleesi ja sydämeesi tasapainottavaa voimaa ja syvää rauhaa.

Retriitin aikana pääset kehollisten ja mielen taitojen harjoitusten sekä meditaation avulla luomaan yhteyttä itseesi. Saat työvälineitä ja taitoja kohdata arjen haasteita. Viikonloppu lisää itsetuntemustasi ja rohkeuttasi – vapauttaa sinut omaan elinvoimaasi, jota ylläpidät pienin säännöllisin hyvinvointirutiinein myös kotiin palattuasi.

Luomme yhdessä tilan, jossa voit pysähtyä kuuntelemaan, mitä kaipaat elämältäsi. Vahvistamme meissä olevaa iloa, valoa, voimaa ja virtausta. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

TERVETULOA KANSSANI OMAN VOIMAN -RETRIITILLE!

Retriitin vetää Carita Koivumaanaho. Hyvinvointi- ja muutosvalmentaja, joogaopettaja, NLP Trainer, äänimaljarentouttaja, viestinnän ammattilainen (FM).

OHJELMA

LAUANTAI 

Klo 10.00 Saapuminen, majoittuminen ja maatilaan tutustuminen

Klo 11.00 Retriitin aloitus

Klo 12.30 Lounas

Klo 14.00 Pysähtyminen taito ja arjen pienet hyvinvointirutiinit 

Klo 15.00 Tee/kahvi/välipala ja omaa aikaa – ulkoiluun, lepoon, tilan eläinten kanssa oleiluun

Klo 17.00 Prana – energian ja elinvoiman flowjooga

Klo 19.00 Illallinen 

Klo 21.00 Lempeisiin uniin johdattava äänimaljarentoutus 

SUNNUNTAI 

Klo 8.00 Herättelevä aamujooga – saat mukaasi vartin energiajoogarutiinin

Klo 9.15 Aamiainen ja omaa aikaa 

Klo 11.30 Kehon, mielen ja sydämen yhteys – yinjooga

Klo 13.00 Lounas

Klo 14.30 Oma voima arjessa & retriitin päätös

Klo 16.00 Hyvää kotimatkaa

RETRIITTIPAIKKA & RUOKA

Retriittipaikka on ihastuttava HALI Hideaway maatila Karjaalla, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Junalla pääsee kätevästi Karjaan juna-asemalle, josta on 10 minuutin automatka maatilalle. Kuljetukset junalta tilalle onnistuu retriittipaikan toimesta. Maatilalla on rapsuteltavia lampaita, vuohia ja hevosia. 

Retriitillä on oma kokki Pauliina, joka loihtii meille maittavat kasvis- ja kalaruoat.

RETRIITIN HINTA

Retriitin hinta on 389€ (sis. alv.10-24%) sisältäen joogan, äänimaljarentoutuksen ja kaiken ohjelman, täysihoidon ja majoituksen la-su (sis. petivaatteet ja pyyhkeen). Majoittuminen kahden hengen huoneissa ja yhdessä isommassa kolmen hengen parvekkeellisessa päätyhuoneessa. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu retriitille sähköpostilla: carita@yogarden.fi 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi ja erityisruokavaliosi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retriitti toteutuu 8 osallistujalla. Maksimimäärä on 11 osallistujaa. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi. Retriittimaksun voi maksaa 1-3 erässä. Voit maksaa osan retriitistä liikuntaedulla: Smartum, Edenred, Epassi.