Vapaudu voimaasi – jooga- ja itsetuntemusretriitti keväällä 2023

Tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle tunnelmalliselle HALI hideaway -maatilalle Karjaalle. Luonnonläheiset puitteet ottavat sinut lämmöllä vastaan ja tukevat kauniisti matkaa, jota viikonlopun aikana yhdessä teemme.

ILMOITTAUDUN RETRIITILLE

Tule mukaan kokemaan joogan avaava ja virtaava liike, pehmeys ja sallivuus. Mitä sinun kehosi kaipaa juuri nyt? Carita ohjaa retriitti-iltoina lepoon rauhoittavaa yinjoogaa äänimaljoilla ja viikonlopun aamujen lempeää flowjoogaa. Harjoitus sopii sekä joogaan tutustujille että kokeneille joogeille.

Retriitin aikana pääset kehollisten harjoitusten, itsetuntemustyöskentelyn ja meditaation avulla luomaan syvenevää yhteyttä itseesi – yhteyttä, josta ammennat voimaa arjen haasteita kohdatessasi. Viikonloppu palauttaa sinut juurillesi ja nostaa kohti omaa elinvoimaasi, elämän alkulähteille, josta olet tänne tullut.

Luomme yhdessä tilan, jossa voit pysähtyä kuuntelemaan, mitä kaipaat elämältäsi. Vahvistamme meissä olevaa iloa, voimaa ja virtausta. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai itsetuntemustyöskentelystä.

KEITÄ ME OLEMME?

Retriitin vetävät ihmisyyden ikuiset ihmettelijät Päivi Vanhatalo ja Carita Koivumaanaho. Päivi on itsetuntemustyöskentelyn ja eheyttävän valokuvauksen ammattilainen, taustaltaan sairaanhoitaja ja joogaopettaja. Carita on joogaopettaja ja tietoisuustaitojen valmentaja sekä viestinnän ammattilainen (FM).

ALUSTAVA OHJELMA

Retriitti alkaa pe klo 16 (ohjelma alkaa klo 18) ja päättyy su klo 16.00.

PERJANTAI 

Klo 16.00 Saapuminen ja majoittuminen

Klo 18.00 Retriitin aloitus

Klo 19.30 Illallinen

Lepoon rauhoittava iltarentoutus

LAUANTAI 

Klo 8.00 Lempeä aamujooga

Klo 9.15 Aamupala ja omaa aikaa

Klo 12.00 Itsetuntemustyöskentelyä

Klo 13.30 Lounas

Klo 15.00 Pysähdy itsesi äärelle

Klo 18.30 Illallinen

Illalla palauttava yinjooga & äänimaljat

SUNNUNTAI 

Klo 8.00 Lempeä aamujooga

Klo 9.15 Aamupala ja omaa aikaa

Klo 12.00 Itsetuntemustyöskentelyä

Klo 13.30 Lounas

Klo 14.30 Retriitin päätös

Klo 16.00 Hyvää kotimatkaa

RETRIITTIPAIKKA & RUOKA

Retriittipaikka on ihastuttava HALI Hideaway maatila Karjaalla, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Junalla pääsee kätevästi Karjaan juna-asemalle, josta on 10 minuutin automatka maatilalle. Kuljetukset junalta tilalle onnistuu retriittipaikan toimesta. Maatilalla on rapsuteltavia lampaita, vuohia ja hevosia. 

Retriitin maittavat kasvisruoat meille loihtii Annika Koivulehto.  

RETRIITIN HINTA

Retriitin hinta on 340€ sisältäen ohjelman ja täysihoidon. Pe-su majoitus 110€ (sis. petivaatteet ja pyyhkeen) maksetaan paikan päällä. Majoittuminen kahden hengen huoneissa ja yhdessä isommassa neljän hengen parvekkeellisessa päätyhuoneessa. Investointisi on yhteensä on 450€ (sis. alv.). 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu retriitille sähköpostilla: carita@yogarden.fi ja maksa varausmaksu 132,50€ alla olevasta ’ILMOITTAUDUN RETRIITILLE’-painikkeesta. 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi ja erityisruokavaliosi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova.

Retriitille mahtuu kymmenen osallistujaa.

ILMOITTAUDUN RETRIITILLE